Cauta:

Tel: 0264-595.336
Mobil: 0751 050 303
contact[at]artis3.ro

Cauta:

Tel: 0264-595.336
Mobil: 0751 050 303
contact[at]artis3.ro

Mesoterapia

Ce este?

Mesoterapia este o tehnica de medicină cosmetică minim invazivă prin care se urmareste redarea tonusului, aspectului tanar si sanatos al pielii. Desi se adresează intregului corp este folosită cu precădere la față, gat și măini, zonele cele mai afectate de radiatiile solare si care reflecta cel mai tare imbatrînirea tegumentelor. Ea foloseste substante naturale, care exista in mod normal in organism, incercind să completeze ceea ce se pierde in cadrul proceselor de imbatrînire.

Ce face?

Printr-o serie de injectii repetate cu ace foarte fine se injecteaza in derm sau hipoderm substante naturale variate, simple sau in amestecuri astfel incit sa stimuleze procesele fiziologice de reparare si intinerire a pielii,diminuarea sau chiar dispariţia temporară a ridurilor fine, o culoare mai uniformă a pielii, un aspect tonic si luminos, tănar.

Tratament

Mesoterapia

Tratamentul durează 15-20 min, se realizează prin injectare cu un ac foarte fin direct piele, este minim dureros şi nu necesită anestezie. La persoanele mai sensibile poate fi folosită o crema anestezică sau răcirea puternică a tegumentelor cu gheță inaintea procedurii.

 

Pot apărea ulterior minime senzaţii de arsură care cedează la aplicaţii de gheaţă pentru 10 min. ulterior injectării. Pentru citeva ore zona injectată va fi mai rosie cu punctele de injectare eventual vizibile citeva ore.

 

Efectul se instalează în maximum 4-5 zile şi poate dura 3-6 luni apoi efectul dispare treptat, după care tratamentul poate fi repetat. Este recomandat să se efectueze o nouă sedinţă de injectări înantea dispariţiei complete a efectului. După tratament se recomandă creme de protecţie solară şi masaj cu cremă hidratantă începând după 1 săptămână de la injectare.

Limitele tratamentului

Mesoterapia este o procedura cosmetică invazivă. 
Nu poate corecta şanturile profunde determinate de vârstă şi gravitaţie. Şanţurile foarte profunde pot necesita mai multe sedinţe şi eventual asocierea de substanţe de umplutură. Nu poate sterge petele de culoare intense datorate expunerii massive la soare, sau sarcinii (melasma). Este recomandata asocierea cu tratamente borox si fillere cutanate pentru a se obtine efectul maxim.

Această procedură nu poate inlocui si nu poate avea rezultatele unui lifting chirurgical sau alte proceduri chirurgicale dar asocierea lor este benefică.

Beneficii

Faţa va arăta mai fină, mai luminoasă, mai tânără şi mai relaxată. Dacă faceţi mai multe tratamente la intervale regulate veţi observa că ridurile devin din ce în ce mai fine şi mai puţin pronunţate iar intervalul dintre injectări va creşte.

Riscuri

Nu s-au semnalat reacţii alergice sau alte complicaţii severe. Nu se recomandă injectarea, în sarcină, alăptare, dacă aveţi tulburări de coagulare sangvină, inflamaţii sau infecţii în apropierea zonelor de injectare.
Uneori la locul de injecţie pot apărea mici hematoame dar care dispar în 8-10 zile.
Rareori se pot dezvolta reactii alergice.

Nume, prenume:

Telefon:

Specialitate:

Medic:

Data:

Ora:

Detalii:

Nume, prenume:

Telefon:

E-mail:

Parere/Intrebare:

Trimite

Nume, prenume:

E-mail:

Inscrieti-va pentru a primi newsletterul Artis3 cu ultimele noutati, stiri, promotii, precum si alte informatii importante din lumea chirurgiei plastice.

Ma inscriu

Nume, prenume:

E-mail:

Parere/Intrebare:

Trimite