Adio grasime, respira suplete si frumusete

Intr-o lume in care imaginea poate fi o rampa de lansare sau dimpotriva un motiv pentru a intra intr-un con de umbra, interventiile de chirurgie plastica au o importanta cruciala in stabilirea si atingerea starii de bine si de dezvoltare personala care sa creeze premisele unei vieti echilibrate, in care sunt exploatate la maximum toate atuurile si calitatile fiecaruia dintre noi.

De foarte mult timp, oamenii au încercat tehnici variate pentru a-si îmbunatati forma corpului. Cu toate ca regimul alimentar, exercitiile si hainele la moda pot ajuta pe multi sa arate mai bine, pentru altii nu este suficient. Lipoaspiratia si liposculptura, sunt tehnici moderne de remodelare a anumitor regiuni anatomice prin care tesutul adipos din regiunile unde este în exces se elimina pentru a obtine un contur corporal sau facial cât mai aproape de ideal. Ele se numara printre cele mai cautate operatii estetice, multe vedete apeland la astfel de interventii dupa ce au devenit mamici, pentru a reajunge la formele initiale sau pentru redefinirea formelelor care le-au facut celebre.

Daca dietele sau exercitiile fizice nu te-au ajutat in obtinerea siluetei mult visate, lipoaspiratia este solutia prin intermediul careia poti scapa de excesul de grasime nedorita. Desi nu este o metoda de slabit, aceasta procedura te ajuta sa-ti conturezi/sculptezi anumite parti ale corpului si este o excelenta metoda de stimulare a vointei pentru a obtine dimensiunile mult visate. Fie ca ne dorim sa scapam de excesul de grasime sau dorim sa obtinem niste forme mai apetisante, lipoaspiratia si liposculptura vin in intampinarea acestor nevoi, cu conditia ca asteptarile noastre sa fie realiste.

Atentie insa, lipoaspiratia nu tine locul exercitiilor fizice, alimentatiei sanatoase si nu te ajuta sa pierzi kilograme, te ajuta sa “modelezi” anumite regiuni unde exista localizate depozite de grasime care deranjeaza, printr-o scadere semnificativa in centimetrii  la acel nivel. Iar reteta pentru a mentine rezultatele unei astfel de interventii chirurgicale ramane sportul combinat cu o dieta sanatoasa pentru o forma fizica si psihica de invidiat.