Daca stiam cat de mult imi va schimba viata, as fi facut-o mai devreme!

Există o teorie general acceptată cum că femeile frumoase trec mai ușor prin viață. Sa fie oare si adevarata aceasta teorie? Fiecare dintre noi ar trebui sa ne raspundem. Ce stim sigur este faptul ca, frumosul a fost totdeauna dictat de vremuri, iar in vremurile zilelor noastre asistam la o expunere tot mai mare a trupului. Aceasta conduce implicit la conștientizarea corpului, a atuurilor, dar in special a defectelor. De cele mai multe ori tocmai aceste defecte ne determina, uneori inca din adolescenta, sa fim frustrati, complexati, nemultumiti, neincrezatori…sa nu ne iubim.

Si atunci, daca tot vremurile de astazi ne ofera solutia, posibilitatea de a face ceva in aceasta privinta, de ce nu? Da, este posibil si ne este permis sa fim frumoase si sa ne iubim. Cum?… Datorita medicinei moderne poti sa accentuezi sau sa remodelezi trasaturile tale astfel incat sa redai armonia chipului si corpului.

Aceste intervenţii chirurgicale estetice reprezintă, in esenta, o schimbare de imagine ce este resimţită intens de către psihic. Iar o astfel de imbunatatire are puterea sa ne schimbe moralul, pe noi ca persoana, planurile personale, profesionale şi, nu în ultimul rând, percepţia celor din jur.

Cliseu sau nu, revenind la frumos, frumusețea de care se simt cei din jur atrași, este dată de atitudine iar atitudinea este dictată de self-confidence.

Asa ca, ramane ca noi sa decidem a nu ne trai frumusetea in frustrare, ci a ne trai frumusetea in dragoste pentru noi si cei din jur cu un psihic solid, construit pe o încredere de sine puternică.

Nu sta pe ganduri, iti va schimba viata si pe tine ca persoana!

Te asteptam sa ne lasi un comment cu experienta ta!