Marirea sanilor cu implanturi mamare

Nemultumirea fata de aspectul fizic propriu poate avea repercusiuni negative asupra psihicului. O femeie care nu isi iubeste trupul si care are frustrari in legatura cu modul in care arata, nu va avea incredere in sine si va arata mereu acest lucru. Insa, din fericire, chirurgia estetica a evoluat, oferind metode la indemana oricui de a-si imbunatati aspectul fizic.

Marirea sanilor este cea mai intalnita solicitare a medicilor chirurgic plasticieni. Aceasta interventie are ca scop imbunatatirea formei si marimii sanilor. Prin introducerea implanelor, diametrul bustului se va mari si poate oferi un aspect mai echilibrat si mai placut al corpului. Pentru un rezultat frumos, proportional cu intreg corpul, iti recomandam sa consulti un medic pastician care iti va oferi varianta ideala pentru caracteristicile tale individuale.

Mai mult decat atat, la Clinica Artis, poti afla cum vei arata dupa interventie prin intermediul unui simulator de operatii estetice. Utilizând aplicația de chirurgie plastică 3D vei putea lua decizia corecta in ceea ce priveste marirea sanilor.

Interventia chirurgicala de marire a sanilor

Inainte de operatie

Inainte de interventia chirurgicala, va fi evaluata starea de sanatate generala, dar si a sanilor si a tonusului tegumentar. Medicul plastician iti va oferi instructiunile preoperatorii in ceea ce priveste regimul alimentar si evitarea administrarii anumitor medicamente.

Medicii de la Clinica Artis va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari si nelamuriri. Interventia chirurgicala de marire a sanilor in Clinica noastra se face in anestezie generala si presupune internarea pentru 1-2 zile.

Interventia propriu-zisa 

Protezele mamare alese anterior impreuna cu medicul, vor fi inserate printr-o mica incizie in santul submamar, periareolar sau sub brat. Oricare ar fi optiunea, medicul plastician se va ocupa de mascarea cicatricei, atat cat este posibil.

Implantele mamare vor fi plasate in functie de fiecare caz sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral mare. Distanta dintre sani, una din principalele preocupari ale pacientelor preoperator, depinde de factori genetici si din pacate daca e prea mare nu poate fi corectata complet.

Dupa operatie

Imediat dupa interventie vei simti o stare de oboseala care este absolut normala si dureri moderate care pot fi controlate prin medicamentatia administrata de medic.

Chiar daca starea de bine va aparea la scurt timp dupa interventie, timp de o saptamana este interzis orice efort si este indicata odihna. Abia dupa o saptamana iti poti relua activitatile zilnice, insa nu si cele sportive.

Firele de sutura se indeparteaza in general dupa 7-10 zile. In marea majoritate a cazurilor nu se folosesc tuburi de dren. Cicatricile sunt ascunse in santul de sub san, la inceput sunt mai evidente apoi devin tot mai discrete cu trecerea timpului. In primele 3 luni este obligatorie purtarea permanenta a bustierei sau sutienului, apoi recomandam cat mai mult noaptea si ziua in timpul activitatii fizice.

Pentru orice problema sau modificare la nivelul sanilor, apeleaza la medicul plastician pentru clarificari. Si nu in ultimul rand, nu uita, controlul ecografic anual poate preveni aparitia unor probleme serioase la nivelul sanului.

Pentru un rezultat frumos si care sa dureze in timp, iti recomandam sa respecti cu strictete indicatiile mediciului chirurg plastician.