Nasul – simbol al personalitatii!

Tot mai mult auzim in emisiunile si revistele de frumusete spunandu-se ca ochii sunt oglinda sufletului, dar oare stiati ca si nasul spune multe despre noi, fiind trasatura definitorie a personalitatii noastre? Dar ce ne facem cand dezvoltarea personala este cea care sufera de pe urma micilor sau marilor imperfectiuni fizice, generate fie de analiza proprie, fie de micile comentarii rautacioase ale celor din jur.

Fizionomia armonioasa, proportionata si frumos definita este una dintre caracteristicile dorite de multi dintre noi, iar atunci cand vorbim de forma, dimensiunea si pozitionarea nasului (cea mai evidenta proeminenta a fetei noastre) sau cand vorbim de corectarea imperfectiunilor provocate de accidente sau existente inca de la nastere, remodelarea este singura modalitate de obtinere a formelor dorite si pentru asta, chirurgia estetica ofera solutia ideala – operatia de rinoplastie sau remodelarea nasului.

Interventia de remodelare a nasului presupune armonizarea trasaturilor fetei si oferirea acelei imagini care elimina complexele de inferioritate si frustrarile legate de propria imagine.

Rinoplastia este realizata in vederea remedierii unui cumul de factori: functionalitate, necesitati medicale, considerente estetice si poate face o diferenta reala in viata noastra, aducand noi perspective si noi evaluari ale propriei persoane, ale propriilor capacitati si limite, de accea necesita curaj, determinare si echilibru din partea pacientului.

Pentru a incheia cu sintagma de inceput, nas-personalitate, as zice sa mizam pe o personalitate placuta si agreabila exprimata de un nas in armonie cu trasaturile fetei fiecaruia dintre noi, fie el si ajustat printr-o operatia de rinoplastie.