Sfaturi pentru o operatie de Augmentare Mamara reusita

Augmentarea mamara este o procedura chirurgicala care utilizeaza implanuturile mamare pentru a mari sanii sau pentru a le reda volumul pierdut prin slabire sau sarcina. Daca te-ai hotarat si vrei sa beneficiezi de o operatie de marirea a sanilor, cu siguranta stii ca este o decizie importanta si este nevoie sa te documentezi inainte despre tot ce presupune aceasta interventie in toate cele 3 etape ale sale:  inainte de operatie, in timpul operatiei cat si dupa operatie.

Tocmai din acest motiv, am pregatit pentru tine o lista cu sfaturi pentru a avea partea de o operatie de augmentare mamara reusita.

Gaseste chirurgul potrivit si comunica deschis cu acesta

Unul dintre cei mai importanti pasi atunci cand urmeaza sa ai parte de o interventie de augmentare mamara este gasirea chirurgului estetician potrivit si cu care poti avea o comunicare deschisa. Pe langa faptul ca acesta va efectua interventia propriu zisa, va fi si ghidul tau pe tot parcursul acestei etape din viata ta. El va evalua situatia, te va ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca tu sa-ti atingi obiectivele tale estetice si te va monitoriza pe parcursul perioadei de recuperare. La clinica Artis, medicii nostri specialisti te vor indruma catre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste sanatatea ta, cat si aspectul tau fizic, iar sub atenta lor supraveghere te vor ajuta sa obtii rezultatele mult visate.

Alege implanturile potrivite

Principalele 3 intrebari pe care le pun intotdeauna femeile atunci cand iau in considerare operatia de marirea sanilor se concentreaza pe dimensiunea, forma si tipul implantului. Pentru fiecare femeie raspunsul este diferit si variaza in functie de forma corpului, dorintele fiecareia cat si stilul de viata. Tocmai din acest motiv este important ca in timpul consultatiei sa incerci diferite dimensiuni si tipuri de implant si sa colaborezi indeaproape cu chirurgul estetician pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Acorda-ti timp pentru recuperare

Vindecarea dupa operatie este un proces gradat care necesita timp si rabdare. Pentru ca implanturile sa se vindece corect si sanatos, este necesar sa-ti pui pe pauza toate activitatile pentru 2-3 saptamani dupa operatie si sa respecti toate indicatiile medicului chirurg. Nu forta lucrurile si nu scurta timpul de recuperare deoarece acest lucru poate provoca complicatii si chiar poate prelungi timpul de vindecare.

Ai rabdare ca implanturile “sa se aseze”

Imediat dupa finalizarea interventiei de augmentare mamara, sanii vor sta fermi, sus pe piept si vor fi umflati. Insa pozitia pe care o au acestia imediat dupa operatie nu este cea finala, urmand ca in timp sa sufere modificari. Treptat, sanii vor cobora intr-o pozitie mai naturala si vor deveni mai moi, capatand astfel un aspect mai natural.

Creeaza-ti aspetari realiste

Marirea sanilor este una dintre cele mai solicitatea operatii estetice, fiind efectuata in prezent de milioane de femei. In majoritatea cazurilor, rezultatele sunt pe masura asteptarilor, oferindu-le femeilor mai multa siguranta de sine si schimbandu-le perceptia despre propriul corp. Chiar si asa, trebuie sa intelegi ca o astfel de interventie are rolul de a imbunatatii aspectul fizic si nu acela de a-l face sa arate perfect. Din acest motiv, este important sa iti creezi asteptari realiste pentru a evita dezamagirea de dupa operatie.