Gropițe în obraji – acum o dorință îndeplinită

Studiile arată că oamenii cu gropițe în obraji sunt considerați extrem de atrăgători și doar 20% din populația lumii se nasc cu acestea.

Știai că gropițele în obraji sunt defapt deformări ale musculaturii faciale?  

Conform oamenilor de știință, gropițele în obraji pot oferi un aspectmai tânăr chipului și îmbunătățesc considerabil înfățișarea. Odată cu trecerea timpului ele se pot adânci, fapt care reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

Unele persoane apelează la intervenții chirurgicale pentru a le obține.  

Intervenția se face sub anestezie locală și constă în coaserea obrazului pe interior, ceea ce va crea pe exterior o cută în formă unei gropițe. Durata intervenției este de aproximativ 30 deminute iar durerea este ca și inexistentă.

Imediat după operație, gropițele pot avea un aspect ușor artificial, fiind prezente pe fată chiar și când nu zâmbești. Vindecarea apare după o  perioadă de două-trei săptămani iar gropițele se vor integra atât de firesc în estetica feței, încât nimeni nu-și va mai aminti că nu au fost  în trecut.

Procedura se aplică și celor care au o singură gropită și vor să restabilească o simetrie la nivelul feței, dar și celor care nu le au deloc, dar au visat întotdeauna la ele, considerând că oferă chipului un farmec aparte. 

 

  Gropițe în obraji