Despre Clinica Artis3

De 15 ani in topul clinicilor de chirurgie estetica din tara, Artis este una din cele mai moderne, elegante si bine echipate clinici de chirurgie estetica din tara.

Specialisti din domeniul chirurgiei plastice si estetice, al ortopediei, chirurgiei infantile, chirurgiei generale, neurochirurgiei, s-au reunit pentru a asigura cele mai moderne tratamente în domeniile lor, totul într-o atmosfera destinsa, calda si calma.

Filozofia clinicii pune în prim plan confortul pacientilor si asigurarea unor standarde înalte de calitate pentru toate serviciile oferite.

Dorinta noastra este de va asigura o sedere cât mai confortabila si de a va satisface toate exigentele de ordin medical si extra-medical.

Pentru a va face o imagine cât mai clara asupra ofertei noastre va rugam sa consultati acest site sau sa ne abordati direct prin unul din mijloacele de contact care va stau la dispozitie.

Statistici

Numarul de pacienti operati in cadrul Clinicii Artis 3 a crescut anual in medie cu 26%. Cea mai mai pondere o reprezinta serviciile de chirurgie plastica si reparatorie, aproximativ 80% din totalul interventiilor chirurgicale.

Plan de management

plan de management Vizualizeaza PDF

Dotari