Ecografie Cluj


Ecografie cluj

Ecografia (ultrasonografia) este cea mai utilizată tehnică imagistică de diagnostic. Metoda nu prezintă nicio contraindicaţie şi este neiradiantă deoarece utilizează ca sursă de informaţii ultrasunetele. Astfel poate fi indicată pentru diagnostic într-o gamă foarte largă de afecţiuni şi la orice vârstă, chiar şi la nou-născut.

Diagnosticul ecografic este dependent de aparatura utilizată şi de experienţa medicului examinator. În clinica noastră toate aceste criterii sunt îndeplinite, pacienţii beneficiind de un diagnostic precis.

Investigaţii ecografice:

Ecografia oferă informaţii legate de morfologie, hemodinamică şi funcţia anumitor organe, astfel încât în oferta noastră sunt cuprinse un număr mare de investigaţii ecografice:

Examinarea ecografică poate fi efectuată ori de câte ori se consideră necesar, fiind extrem de utilă în monitorizarea evoluţiei unor afecţiuni, în monitorizarea evoluţiei post-terapeutice sau ca screening pentru depistarea unor afecţiuni ce nu au, în momentul examinării, manifestare clinică.

Personal medical

Şef de lucrări Dr. Anca Ciurea

Medic primar radiologie-imagistică medicală, competenţe în: ecografie generală, tomografie computerizată, imagistică mamară (mamografie, ecografie, elastografie, rezonanţă magnetică, manopere intervenţionale).

Asistent universitar Dr. Dan Vasilescu

Medic specialist radiologie-imagistică medicală, competenţe în: ecografie generală, tomografie computerizată, ecografie musculo-scheletală, ecografie de şold la nou-născut.
 

Programări şi orar

Programările pentru examinările ecografice se vor efectua la umrătorul număr de telefon: +40-264-595.336 sau utilizând formularul de Programare.

Dr. Anca Ciurea – Miercuri 15:00 – 17:00
Dr. Carolina Botar-Jid – Marţi, Joi 15:30 – 17:00
Dr. Dan Vasilescu – Marţi, Joi 17:00 – 19:00